Obert el termini per a la concessió d’ajudes a llauradors/es (Ajuntament Alboraia)

31/10/2023

Es tracta d'una ajuda directa a les persones beneficiàries i pagament únic per transferència bancaria, que a més pot ser complementària amb altres ajudes.

El procediment de concessió és per concurrència competitiva i per ser beneficiari nomes cal acreditar que es compleixen els requisits establerts a les bases i a la sol·licitud. S'estableixen una sèrie de criteris de baremació múltiple (agraris, socials i ambientals) amb l'objectiu de repartir de manera més equitativa la dotació econòmica.

El pressupost total destinat per a la subvenció és de 50.000 euros a repartir entre les persones sol·licitants que complisquen els requisits, amb un mínim de 300 euros per persona beneficiària i un màxim que pot arribar fins als 2.700 euros, en funció dels resultats de la baremació.

Amb l'objectiu de facilitar la tramitació de les ajudes l'Ajuntament posa a disposició de les persones sol·licitants un servei gratuït d'atenció al públic, amb atenció telefònica, i de manera presencial els dimarts de 15 - 18h i els dijous de 11 - 14 h a la seu del Consell Agrari Municipal d'Alboraia (Plaça Mestre Clavel, 7, 1er), durant tots els dies que dure el procés de tramitació.

Per a més informació consulteu el cartell adjunt

Enllaç a les bases de la convocatòria i model de sol·licitud:
https://www.alboraya.es/es/aviso/concesion-ayudas-labradores-labradoras-activo